Geplaatst op Geef een reactie

Attentie: broodbeleg in de aanbieding

Glazen verpakking is relatief zwaar: een glazen pot heeft al snel een gewicht van 200 gram ofwel 30-40% van het product dat er in wordt bewaard! Dit merk je als je met een aantal lege potten naar de glasbak wandelt, want na een tijdje begint het behoorlijk door te wegen.

Reden te meer om glazen potten te hergebruiken. Zo bespaar je relatief veel verpakking en heb je een grote positieve milieu-impact. Bjulk helpt je met het hergebruiken van glas en haalt lege potten op om ze opnieuw in te zetten.

Om dit extra in de kijker te plaatsen hebben we onze in glas verpakte choco, hagelslag en ander broodbeleg in de aanbieding. Interesse in ons aanbod? Bekijk het eens hier!

Bjulk levert in Berchem, Groen-Kwartier en Zurenborg.

Geef een reactie