FAQ

Vragen over onze werkwijze of gamma? Hieronder vind je mogelijk een antwoord. Andere vragen kun je via de contactpagina aan ons sturen.

Hoe betaal ik mijn bestelling? Op de pagina Afrekenen staat “Rembours” en “Contante betaling” – betekent dit afrekenen met cash?

Als we langskomen met je bestelling hebben we een terminal bij ons waarin we het bedrag ingeven en je vervolgens met je bankkaart of met Payconiq betaalt. Cash betalen is wel mogelijk, maar geef dit ajb van te voren aan bij bestelling in het vakje Bestelnotities op de pagina Afrekenen.

Hoe geef ik aan wanneer ik mijn bestelling wil krijgen? Hoe weet ik zeker dat Bjulk langskomt?

Geef de gewenste datum en tijd op de pagina Afrekenen in het vakje Bestelnotities. Wij bevestigen per SMS of dit o.k. is.

Hoe krijg ik het statiegeld terug?

Er zijn twee standaardmogelijkheden: of we trekken het statiegeld bij levering direct af van het bestelbedrag (zodat je minder betaalt voor je bestelling), of we sturen per mail een couponcode die je kunt inzetten bij een volgende bestelling.

Wil je even niet bij Bjulk bestellen en wil je toch je statiegeld hebben? Dit is zeker mogelijk. Mail ons via de contactpagina en we spreken af.

Moet ik verpakkingen schoonmaken?

Nee, wij maken de verpakking schoon en het is niet de bedoeling dat je de verpakking afwast met de hand of in de vaatwasmachine. Het natuurlijk niet slecht om de laatste korrels boven een afvalbakje uit te schudden en potten goed uit te schrapen, maar ook dat is niet vereist.

Moet ik alle verpakking van een bestelling in één keer teruggeven?

Nee, dit is niet nodig. Je kunt bij elke levering verpakkingen teruggeven zoals je zelf wilt.

Hoe gaat Bjulk om met Corona?

We wassen regelmatig onze handen (voordat we verpakkingen vullen, de bestelling klaarzetten en gaan leveren, …), bij het leveren gebruiken we mondmasker, houden afstand en we ontsmetten regelmatig onze betaalterminal.

Teruggekomen verpakkingen houden we twee dagen in quarantaine voordat we deze schoonmaken.

Jouw vraag hier? Contacteer ons en misschien nemen we hem op.